L’hoquei patins torna a La Plana 27 anys després

  7

  El Club Hoquei Patí Sant Josep Badalona va celebrar, el passat dissabte, el seu tradicional mundialet. Es tracta d’una trobada final de temporada en la qual, tradicionalment, es congreguen tots els jugadors de l’entitat, amb una sèrie de partidets i activitats paral·leles, en la que també participen pares i familiars. La gran novetat d’enguany era l’escenari

  La Plana, 27 anys després

  El Pavelló de La Plana va ser l’escenari d’aquest mundialet. “L’Ajuntament ens va oferir la possibilitat de poder fer alguna activitat a La Plana. Ens vam plantejar organitzar un torneig, però ens vam decidir per fer aquesta trobada” assegura el directiu del club, Francesc Monés. Feia 27 anys que l’emblemàtica instal·lació no albergava un partit o activitat d’hoquei patins. En aquella època existia el Club Hoquei Badalona.

  Dèficit d’instal·lacions adequades

  Els equips del Sant Josep entrenen i juguen habitualment a la Zona Esportiva de Can Cabanyes, una pista descoberta que crea moltes dificultats, “el fet de practicar l’hoquei en una pista exterior i que tampoc reuneix les millors condicions, ens impossibilita poder créixer” assegura Monés. El directiu parroquial recorda que “La Plana és l’únic pavelló que reuneix les condicions adequades per a la pràctica de l’hoquei, però el fet d’estar sobredimensionada pel bàsquet i les condicions en què es troba per la seva antiguitat, fan impossible la seva utilització”. Monés reconeix voluntat de l’Ajuntament en els darrers mesos, sense haver pogut trobar encara la millor solució.

  L’estigma de l’hoquei sobre parquet

  Des del club indiquen que sempre s’han trobat amb el missatge que l’hoquei no es pot realitzar sobre una superficial de parquet perquè el fa malbé “aquest argument cau pel seu propi pes, quan el millor equip del món, el Barça, juga al mateix parquet que el seu equip de bàsquet.

  L’Hoquei Sant Josep treballa, a hores d’ara, en la captació de nois i noies que vulguin practicar aquest esport, amb l’objectiu de poder disposar de més equips que contribueixin al creixement d’aquesta entitat

  7 COMENTARIS

  1. La plana es lunic a pista en condicions per poguer práctica lhoquei Patins, un dels e sports que ha donat mes títulos I satisfacciones. A veure si es possible que lhoquei Patins torni a la plana

  2. Una petició desde aquí, a l, Ajuntament de Badalona, seria molt bo que el Sant Josep, pugues disfrutar d, una infraestructura adequada, perquè tots aquests nens i nenes que estimen el hoquei, puguin desenvolupar aquest sport, sense haver de soportar les inclemències del temps… Badalona mereix tenir un reconeixement per aquests petits, que tant s, esforcen…

  3. Tant de bo poguessin jugar els nens/nenes a la pista de la Plana i no haver de continuar patint el mal estat de la pista de Can Cabanyes. Realment és un vergonya aquesta pista: inclinada, sense un terra cedent que fa mal be el material (que per cert és caríssim), fustes que es desenganxen, descoberta …
   L’ajuntament hauria d’agafar el compromís de trobar una solució per l’hoquei a Badalona però sembla ser que a Badalona només interessa el bàsquet. Desprès d’anys amb bones voluntats, segueixen les bones voluntats però no les actuacions.
   Els nens/nenes necessiten una pista decent ja ¡!!!

  4. Si és molt trist que una ciutat com Badalona disposi d’unes instalacions esportives tan malament acondicionades con la pista de Can Cabanyes per practicar aquest esport. Les solucions no arriben i les promeses són insuficients e ineficients.
   El nens i nenes de Badalona tenen dret a practicar el hoquei en pistes ben acondicionades i segures!!!
   Badalona necessita més inversió en pavellons esportius, i tenir conciència de la diversitat d’esports.

  5. Las bases de una gran ciudad, aunque sea un pueblo, empiezan por la cultura y el deporte; para esto se necesitan instalaciones e infraestructuras para poder materializarlo.
   Le pedimos y rogamos al ayuntamiento de Badalona que solucione este problema y construya algún pabellón más para que se puedan practicar deportes como el hockey o el basket que le han dado mucho a esta ciudad, sobretodo pensando en las nuevas generaciones que van emergiendo….
   Por lo tanto os pediría que tomarais en cuentas mis consideraciones con la finalidad de que nuestros hijos tengan la oportunidad de disfrutarlas.

   Anticipadamente gracias por vuestro tiempo y colaboración que no dudo que vais a intentar para conseguir tal efecto

  6. Hola sóc l’entrenador de l’Alevi b del Club Hoquei Mollerussa, i aquest any hem vingut a jugar a badalona, una ciutat molt estimada per mi, per què i tinc familiars.

   El dia que vem baixar me’n vaig anar directe a la plana on hi havia jugat de adolescent, però em van dir que l’hoquei es jugava a un altre centre esportiu, quan vaig arribar a can cabanyes i vaig veure la pista on haviem de jugar el partit, descoberta, sense n’hi una gota d’ombra, una pista amb molt mal estat i de ciment, que fa que el material que es molt car, et duri molt poc perque la mateixa pista se’l menja, rodes, estics, mitgetes, etc, vaig realment al.lucinar.

   I ja no et dic les peripècies, que vam haver de fer per baixar dels vestidors a la pista,( i compte no caigui algun jugador i es lesioni, que recordem que baixem amb patins)

   Una ciutat gran com badalona, hem sembla que no costaria tant reacondicionar can cabanyes, cobrint la pista n’hi que sigui amb una estructura metalica, i posar terrasso per no gastar tant el material.

   No son tants diners, i ser del que parlo perque a mollerussa ens han recondicionat una pista de joc fa mesos, per que l’hoquei es un esport en alça a mollerussa i molts llocs de catalunya, i badalona també ho pot ser, però es necesiten espais ben adecuats per fer-ho. M’agradaria que algú de l’ajuntament en prfngués nota i es poses mans a l’obra, pero els nens que pràctiquen l’hoquei a badalona s’ho mereixen i la ciutat també.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí