L’hora de donar un pas endavant

  0
  Prèvia Castelló Diari de Badalona.JPG

  26/10/2018 – Amb la necessitat de tornar a guanyar després de tres jornades sense fer-ho, aquest diumenge el Badalona rebrà el Castelló a l'Estadi.

  Amb la necessitat de tornar a guanyar després de tres jornades sense fer-ho, aquest diumenge el Badalona rebrà el Castelló a l'Estadi. Serà un partit de molta exigència, davant d'un rival més difícil del que indica la seva classificació a la lliga, que es jugarà al vespre, amb llum artificial, en un ambient fred, principalment per la baixada de temperatures. Potser per tot plegat, Ramon Maria Calderé ha demanat que alguns dels seus jugadors facin un pas endavant. "Volia un marge de confiança de dotze o tretze jornades i quasi s'ha complert. Se'ns ha de demanar responsabilitats a tots. Hi ha jugadors amb molt talent als quals se'ls ha d'exigir més", manifestava després de l'entrenament de dimecres.

  Santi Magallán serà baixa durant les dues pròximes setmanes per culpa d'un petit trencament muscular a l'abductor, la participació de Natalio serà dubtosa fins a l'últim moment, i Iván Agudo, tot i que podrà jugar, no es troba al cent per cent. El brasiler Giva té, doncs, més que mai, l'oportunitat de demostrar que és un futbolista important. Calderé ho té molt clar: "Té un talent innat, però l'està demostrant a estones. És un nano noble, entén i sap de què va el futbol d'aquí, però s'ha d'adaptar d'una vegada. Potser la seva posició ideal en el camp és un altre, però si li toca jugar a la banda, ho ha de fer. La tàctica de l'entrenador no es negocia. I l'esforç, encara menys", etzibava.

  Preguntat pel rival de diumenge, el CD Castelló, que ocupa l'avant-penúltima posició de la taula i que encara no ha guanyat cap partit, l'entrenador escapulat va ser molt eloqüent: "És un equip que val un milió d'euros i han fet un projecte per lluitar pel play-off. Ho han dit ells mateixos. Tenen un davanter centre com Mayor, i jugadors com Marc Castells o el porter, Álvaro Campos. Tenen molta qualitat, serà un rival difícil, però hem de pensar en nosaltres". Calderé no vol exagerar la transcendència del partit, però no amaga la seva importància. "Els dos equips necessitem guanyar. Ells no perden, però tampoc guanyen. A Alacant, contra l'Hércules, hauríem merescut empatar, però la sort no ens va fer costat. No hi ha urgències, però sí que és un partit important", va sentenciar.