L’Hospi deixa sense Copa Federació al júnior (94-82)

0
    24

21/12/2014 – El FIATC Joventut cau a Sant Cugat contra els riberencs i es queda sense opcions de guanyar el primer títol de la temporada.

La final de la Copa Federació entre la Penya i l’Hospitalet no s’ha decidit fins a l’últim quart. A Sant Cugat s’ha vist un partit molt igualat i només el rush final dels riberencs ha decantat el partit.

Després d’un primer quart equilibrat (22-21), l’Hospitalet ha sorprès amb un parcial de 10 a 0 per distanciar-se en el marcador (34-25). La Penya, amb Neno Dimitrijevic inspirat des del triple, ha aconseguit retallar distàncies i capgirar la situació abans del descans, tornant-li el parcial a l’Hospi.

Els d’Adrià Alonso han marxat als vestidors guanyant per dos punts (41-43), després d’un 0 a 8 final que ha deixava tocats als riberencs. La tendència d’igualtat s’ha mantingut intacta al llarg del tercer quart (65-63). L’Hospitalet, però, ha sabut contrarestar la superioritat física dels pivots verd-i-negres amb moltes ajudes i lluita a l’hora d’anar a buscar el rebot.

L’equip de Xavi Garrido s’ha mostrat encertat des de l’exterior (7/15) i, gràcies a la inspiració d’Andreu Nicolau (23 punts i 27 de valoració), els blancs han aconseguit un contundent parcial final de 29 a 19 que ha sentenciat la final. La màxima renda de l’Hospi ha estat de 14 punts, mentre que la de la Penya ha estat de només tres.

Per part badalonina, Óscar Amo (19 punts, 8 rebots i 27 de valoració) i Neno Dimitrijevic (17 punts, amb 5 triples i 3 assistències) han estat els jugadors més destacats del duel.