L’Hospital Municipal celebra el seu 90è Nadal amb una donació de sang i diverses activitats

  0
  152

  El Jardí de Ca l’Amigó serà escenari de les activitats familiars les tardes del 22 de desembre i el 3 de gener

  L’Hospital Municipal celebra el seu 90è Nadal amb una donació de sang i diverses activitats. En primer lloc, sota el lema “Aquest Nadal celebrem 90 anys d’amistat”, la sala d’actes de l’Hospital Municipal de Badalona (HMB) acollirà aquest dijous 22 de desembre, de 9 del matí a 8 del vespre, una nova marató de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST) i Badalona Serveis Assistencials (BSA). Per participar-hi cal reservar cita a través de la web www.donarsang.gencat.cat, tot i que si queden places disponibles es podrà fer la donació sense aquest registre previ.

  Durant la tarda, a més, el Jardí de Ca l’Amigó serà escenari de dues activitats intergeneracionals obertes a tothom: la Unió de Corals de la Gent Gran de Badalona i Sant Adrià oferirà una cantada de nadales a les 16.30 hores, i una rondallaire de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Badalona llegirà el conte “Els Reis d’Orient i el misteri del camell perdut” a les 17 hores. A continuació es penjaran de l’arbre de Nadal de BSA desitjos confeccionats per nens i nenes a les biblioteques, i les persones reunides a la plaça tindran l’oportunitat de formular-ne el seus. L’arbre, al voltant del qual s’estan aplegant desitjos de ciutadania, entitats i professionals, es pot contemplar il·luminat tots els vespres durant les festes.

  Finalment, dimarts 3 de gener, de 17 a 19 hores, al mateix jardí la canalla podrà lliurar personalment a una patgessa reial les cartes adreçades a Ses Majestats els Reis d’Orient. La tradicional recepció anirà acompanyada d’una xocolatada amb melindros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí