L’Hospital Quirónsalud de Badalona compleix sis mesos d’activitat arribant als més de 54.000 actes mèdics

  0
  53

  L’Hospital Quirónsalud Badalona ha complert mig any des de la seva obertura el 2 d’octubre. Inaugurat el mes d’octubre passat, l’hospital manté molt bones expectatives oferint un servei complet i especialitzat per tractar qualsevol tipus de patologia i urgència mèdica.

  L’Hospital Quirónsalud ha mantingut una activitat constant i significativa, assolint un total de 54.550 actes mèdics. Entre ells s’han realitzat més de 20.000 proves d’imatge, atès a 17.000 consultes mèdiques i 6.500 urgències i 100 estades a la unitat de cures intensives, dut a terme 5.800 proves en consulta, 3.400 proves de laboratori, realitzat 1.400 actes quirúrgics i proporcionat 350 altes hospitalàries.

  Format per un equip de més de 400 persones, l’excel·lència a l’experiència del pacient és l’eix principal que el centre mèdic aplica en tot procés i gestió i que durant aquests mesos de funcionament han demostrat un balanç altament satisfactori. La tasca dels professionals, l’atenció mèdica i la confiança que brinden i la dotació tecnològica dels espais responen de manera molt positiva a les necessitats del pacient i dels seus familiars, segons mostren dades de valoració realitzades pel centre.

  El Dr. Josep Lluís Vega, gerent de Quirónsalud Badalona valora molt positivament el recorregut del centre i ressalta la feina dels seus professionals mèdics i personal de les
  diferents àrees per oferir un hospital que respongui a les necessitats de la població: “durant
  aquests sis mesos les xifres han superat les expectatives de confiança i bona acollida per part de la ciutadania. En aquesta línia seguim treballant, participant de manera activa en les necessitats dels pacients i integrant projectes orientats a millorar la seva experiència.
  Seguirem oferint el nostre compromís per ser el seu centre clau de referència i proximitat”.

   

  Nous acords amb les principals asseguradores de salut

  L’hospital està assolint acords amb les principals asseguradores avançant així en la millora
  constant dels serveis de salut i pot atendre un percentatge ampli de la població amb mútua.

  Es preveu assolir una assistència sanitària a més de 75.000 assegurats. Els acords, entre els quals s’inclouen Sanitas, DKV, AXA, Agrupació, MGC, Aegon, Cigna, Divina Pastora, Caser, Mapfre o Assistència Sanitària, entre d’altres mútues de salut, són un pas molt important per a l’hospital i el Grup Quirónsalud , avançant així a la millora dels serveis
  de salut.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí