Líder en solitari

0
    35

2/11/2015.- El Sant Josep guanya el Vic des de la defensa i ja es líder invicte i en solitari del grup 2 de Copa, després de la derrota aquesta jornada del Mataró

El Sant Josep tenia un partit exigent en la visita del Vic, 4t classificat que arribava amb 4 victòries consecutives.

Els parroquials van començar molt desencertats però gràcies a la defensa es van poder mantenir dins el partit. Només van anotar 19 punts en 20 minuts però van deixar el Vic en 24.

A la represa el partit va canviar i el Sant Josep va poder imposar el seu ritme. De nou des de la defensa, l’equip va controlar el rebot i va poder córrer amb més facilitat.

Els groc i liles van controlar el partit i van mantenir el ritme fins el final. El joc en equip, deixant les individualitats al marge, els va permetre marxar al marcador.

Àlex Molina va ser el millor jugador del partit amb 8 punts i 11 rebots. També van ser claus el lideratge de Xavi González i els rebots de Pedro.

La derrota del Mataró a la pista del Sedis deixa el Sant Josep com a únic equip invicte del grup 2 de Copa Catalunya. El proper dissabte buscaran la vuitena a la pista del Castellar.

La Minguella es queda sense benzina

Tenia un desplaçament complicat a Alpicat amb només 8 jugadors del primer equip. Als blaus els va costar entrar al partit, però des de les variants defensives i aprofitant la inspiració en atac el quart va acabar 20-16.

L’equip va seguir amb la inèrcia al segon quart amb un parcial de 0-7. Gràcies a la concentració i a la bona feina de la parella Méndez (19 punts) – Tomeu (18 punts), la Minguella va arribar al descans amb avantatge mínima, 31-33.

A la represa el cansament acumulat i la falta de banqueta van pesar en l’equip. La igualtat i l’intercanvi de cistelles van ser la tònica durant molts minuts.

Però a  falta de dos minuts per acabar el quart, el partit va canviar i les errades defensives les va aprofitar l’Alpicat des dels tirs lliures.

A l’últim període, l’equip va endurir el joc sota cistella i va arribar a empatar a 52. Però a partir d’aquí, la Minguella va cedir la iniciativa als locals fins el 68-58 final.

L’equip va competir fins on van arribar les forces. Aquest dissabte, un altre partit exigent, el derbi comarcal contra un Ubsa que està fent una gran temporada. Serà dissabte a les 19.15h a Casagemes.

El Círcol cedeix al tercer quart

El Círcol va començar dominant el primer quart, ajustant molt bé la defensa i aprofitant les transicions i la bona feina de Marc Coloma sota tauler per acabar el primer quart 20-14.

Al segon quart, l’equip va seguir dominant però els errors en tirs lliures (9/22) els van impedir obrir una escletxa més gran que hagués deixat el rival tocat.

L’avantatge va arribar als 10 punts i el partit semblava controlat. Però a dos minuts del descans el desconcert i dues pilotes perdudes van tornar a ajustar el resultat, 37-32.

El Círcol va estar desconegut a la represa i va encaixar un parcial de 2-10 que va donar confiança al rival i va provocar presses, desordre al darrera i errors.

El parcial de 7-23 va deixar l’equip 11 punts per sota per afrontar el parcial definitiu. L’Artès va llençar 21 ties lliures més i això els va permetre anar mantenint l’avantatge.

El Círcol ho va intentar tot per reduir la diferència que va arribar a ser de 5 punts a 4 segons del final. Però un triple sobre la botzina deixava el definitiu 67-75.

Proper partit, diumenge a la pista d’un equip amb el mateix balanç, el Bisbal Bàsquet.