L’IMPO contractarà a temps complert 128 persones en situació d’atur

  0
  54

  El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona (IMPO) obre aquest dilluns, 18 de novembre, i fins divendres dia 22, el període d’inscripció per participar en una nova edició del programa “Treball i Formació”, que té com acció principal la contractació laboral a temps complert de 128 persones en situació d’atur i la seva formació. La data prevista per l’inici del programa és el 30 de desembre de 2019.

  Les persones interessades s’han d’adreçar a les Oficines de Treball (OTG) de Badalona, situades a la plaça de Carme Guasch, 2, i al carrer d’Aribau, 11, per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció. Recordem que l’IMPO no atendrà a cap persona que no aporti el document acreditatiu de derivació de l’Oficina de Treball.

  Les 128 contractacions que es faran a partir de les persones inscrites es divideixen en tres criteris:

  • Línia PANP (persones aturades no perceptores):

  Es contractarà a 54 persones durant un període de 6 mesos, aturades de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni de l’ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA). Serà un factor preferent per la seva contractació ser més grans de 45 anys.

  • Línia PRGC (persones destinatàries de la renda garantida de la ciutadania):

  Es contractarà a 23 persones en situació d’atur durant un termini de 6 mesos. Altres 9 treballadors o treballadores majors de 52 anys i que estiguin a l’atur seran contractats durant 12 mesos.

  • Línia DONA (dones aturades):

  Es farà un contracte durant 12 mesos a 20 treballadores. Les persones seleccionades han de ser dones víctimes de violència de gènere (cap límit d’edat, ni prestació d’atur) i/o dones de més de 52 anys amb situació d’atur de molt llarga durada (dones inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya no ocupades com a mínim 12 mesos durant els 24 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta de treball.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí