L’Infantil A del Joventut, campió de Catalunya!

0
    43
    Miqui A. Fornies

El Club Joventut Badalona ha tancat la seva participació als Campionats de Catalunya de la temporada 2021-22 amb el títol i la medalla d’or en la categoria Preferent Infantil, després de superar el CB Granollers (72-60).

L’equip dirigit per Dídac Arredondo va superar el conjunt del Vallès Orienta en la final disputada al Nou Congost. Els verd-i-negres van dominar  el marcador durant gairebé tot el matx.

Al final del primer quart la Penya ja manava per 12 punts de diferència (25-13), el Granollers va reaccionar en el segon quart (30-25). Tot i axiò, el Joventut va tornar a distanciar-se abans d’arribar al descans (40-29) i la diferència tornava a superar els dos dígits.

En la represa, un parcial de sortida de 6-0 va ampliar la renda dels badalonins (46-29), però els vallesans es mantenien amb opcions de victòria (54-47). Finalment, en l’últim quart els verd-i-negres van segellar definitivament el triomf.

Elyjah Rebetez (24 punts) i Bernat Ros (12 punts) va ser els màxims anotadors del Joventut.

Aquest nou títol permet a la Penya tancar la temporada dels Campionats de Catalunya amb els ors Júniors i Infantils i una plata en categoria Cadet.