L’Institut Eugeni d’Ors rep el premi Baldiri Reixac per la seva aposta per la llengua i les arts

  0
  97

  La darrera convocatòria dels premis Baldiri Reixac de la Fundació Carulla ha reconegut el treball de l’Institut Eugeni d’Ors de Badalona per la seva tasca en el desenvolupament de projectes educatius amb l’art i la cultura com a mecanismes transformadors.

  El centre ha estat premiat en la categoria del Premi Baldiri Experiències, d’Educació Secundària i Cicles Formatius de Grau Mitjà, que reconeix iniciatives innovadores que responguin de manera creativa i a través de l’art i la cultura als diferents reptes dels centres educatius. En total, han estat 20 els centres premiats amb 600€. Artesania digital és el projecte guardonat.

  Dels 141 projectes presentats d’arreu dels territoris de parla catalana -Catalunya (119), Comunitat Valenciana (18), Illes Balears (4)-, els Premis Baldiri Reixac 2023-24 han premiat 28 centres educatius, a les diferents categories (Premi Baldiri Arts i Llengua, Premi Baldiri Experiències, Premi Baldiri a l’Escola Transformadora) amb un total de 44.500 euros.

  Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla: “Està comprovat que utilitzar l’art i la cultura en el procés d’aprenentatge estimula la imaginació, enriqueix el desenvolupament cognitiu dels infants i els permet posar en pràctica noves habilitats i capacitats per desenvolupar-se millor en àmbits socials”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí