L’Iris, un referent de futbol sala que cerca millors instal·lacions

  0
  Iris futsal Badalona

   

  El club de futbol sala Iris Futsal Badalona és una de les entitats esportives amb més múscul social i esportiu de la ciutat. A prop del seu 25è aniversari, el club de Casagemes té exactament 23 anys de vida i més de 300 nois i noies defensen el seu escut, distribuïts en 24 conjunts (22 masculins i 2 femenins).

  Tot i ser una referència a la ciutat i també a Catalunya, l’Iris no disposa d’unes dignes instal·lacions esportives i pateix força pel que fa a disposició d’horaris en un pavelló tancat i facilitats que puguin fer més fàcil el dia a dia de l’entitat. “Sabem que no som l’única  entitat de la ciutat amb demanda d’una instal·lació i i això ens dificulta tenir uns entrenaments més complets”, argumenta el gerent esportiu, Carles Ventura.

  Tot i això, la qualitat i nivell dels equips és prou bona i consolidada, amb un Cadet A a Divisió d’Honor i un creixement exponencial en conjunts femenins. “Aquesta és la nostra prioritat ara mateix. Créixer en quantitat de nenes i equips femenins”, defensa.

  En dos anys, l’Iris sumarà un quart de segle i el club està buscant una instal·lació en què poder disposar d’una millor qualitat de camp perquè els equips desenvolupin la seva rutina.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí