Llefià acull el Primer circuit solidari de bitlles catalanes per ajudar als nens amb TDAH

  0
  2013-10-05 12.09.41.jpg

  07/10/2013 – Més d'un centenar de persones han col·laborat en ajudar a les famílies que no poden fer front econòmicamnet als tractaments dels seus fills amb aquest trastorn.

  Aquest dissabte s’ha celebrat el Primer circuit solidari de Bitlles Catalanes amb el lema “Cap nen sense tractament” per combatre el Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat (TDAH) amb l’objectiu de donar conèixer el trastorn i, a la vegada, aconseguir fons econòmics per ajudar a les famílies que han de deixar el tractament dels seus fills per no poder fer front al cost de les teràpies necessàries.

   

  En el circuit solidari, organitzat per la Plataforma TDAH i el Club de Bitlles Catalanes Termites de Llefià, va està obert tot el dia, des de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda, on van passar més d’un centenar de persones per les Pistes de Torre Mena, que implica que es van recollir més de 300 euros.  També es van instal·lar diferents carpes d’informació sobre el trastorn i tallers infantils amb la possibilitat de gaudir d’un dia familiar i divertit, però sobretot solidari.

   

  Aquesta activitat es va realitzar dintre de la VI Setmana Europea de Sensibilització sobre el TDAH.