Lliure i Millor, el nou diari digital d’opinió d’àmbit català amb arrels badalonines

  0
  51
  lliure i millor.jpg

  02/12/2015 – Neix el nou diari digital Lliure i Millor, amb molta implicació i protagonistes badalonins i centrat en la opinió i la interpretació de la informació.

  El badaloní Andreu Mas és un dels principals impulsors del nou mitjà de comunicació web Lliure i Millor, un diari digital centrat en articles d’opinió i que pretén ser una de les eines de campanya ‘Un país lliure. Un país millor’. Com els propis fundadors el defineixen, Lliureimillor.cat “és un diari que neix des de baix, impulsat per la societat civil, per entitats i persones que promouen un projecte de nou periodisme”.

   

  Més enllà d’Andreu Mas, que encapçala el projecte colze a colze amb Enric Fontanals, el projecte compta amb altres noms reconeguts del panorama badaloní com ara Jordi Creixell i entre els seus ‘opinadors’ ja apareixen noms com el del regidor Ferran Falcó, l’exdiputat Uriel Bertran o la politòloga Lola Martínez Sala.

   

  A dia d’avui, el nou web ja funciona i té en marxa una campanya a la plataforma Verkami per tal de recaptar recursos i consolidar el llançament del nou mitjà. La iniciativa espera recaptar uns 12.000 euros, dels quals ja n’ha aconseguit més de la meitat.