Llovet: “Cada jugador ha de voler deixar-ho tot a la pista”

  0
  GCA-JOV (25).JPG

  10/01/2016 – El pivot de la Penya exposa les sensacions del vestidor verd-i-negre després d’encaixar la vuitena derrota en nou jornades.

   

  Els problemes de faltes de jugadors com Albert Miralles i Goran Suton augmentarien la presència a pista d’un Nacho Llovet que s’acostaria a les dobles figures (7 punts, 7 rebots i 11 de valoració). L’actuació del capità, però, no podria guiar el FIATC Joventut cap a la victòria a las Palmas (82-67).

   

  “La primera part ha estat dolenta. L’Herbalife ha sortit molt més fort que nosaltres. Venia de perdre de 20 i nosaltres veníem de guanyar. Això els ha pogut marcar”, destacava Llovet a RCB.

   

  “Durant el primer quart ens han anotat molt i en el segon l’equip ha mirat d’aguantar. Al tercer, el Granca ha marxat definitivament i nosaltres hem mirat de reaccionar a la desesperada. Ho hem fet tot tard”, afegia el capità en la seva intervenció a RCB, un cop confirmat el mal resultat.

   

  Segons Nacho Llovet, si el FIATC Joventut juga “al cent 120 per cent pot ser un bon equip”, però si el col·lectiu “no arriba ni al 100 per cent es converteix en un conjunt mediocre”.

   

  “Avui hem viscut molts minuts dolents. Cal prendre nota i saber quina línia es vol seguir. Cada jugador ha d’analitzar els errors que ha comès. Tots n’hem tingut”, assegurava el capità, resumint les sensacions que havia tingut damunt del parquet del Gran Canaria Arena.

   

  Llovet, que assegura que el FIATC Joventut “sortirà a mossegar” contra el Laboral Kutxa, valoraria el component psicològic que està limitant la capacitat d’assolir bons resultats.

   

  “La psicologia és una part important del món de l’esport i tots sabem que el bàsquet funciona per sensacions i dinàmiques. La clau la té cadascun de nosaltres. Cada jugador ha de voler deixar-ho tot a la pista. Si cometem menys errades individuals i aconseguim fer millors accions, l’equip sumarà”, deixava clar l’interior a RCB.