Llovet: “Hannah ha sortit al rescat i ha estat clau”

  0
  DSC_0692.JPG

  25/01/2015 – El capità de la Penya ha tingut un paper important per l’equip a l’hora d’ajudar a carregar el rebot defensiu.

   

  Amb 3 punts, 5 rebots i 1 assistència, Nacho Llovet ha tancat el duel contra el CAI Saragossa (73-67) satisfet per la tasca col·lectiva que el FIATC Joventut ha dut a terme. Sembla que en cada partit ha de destacar un jugador diferent i que, per tant, tothom és imprescindible.

   

  “La primera part ha estat força espessa, dominada sobretot per les defenses. Penso que hem fet una bona feina defensiva, deixant al CAI en 26 punts”, declarava Nacho Llovet, exposant les seves sensacions després de la catorzena victòria de la temporada.

   

  “A la segona part ja s’ha vist més anotació, amb Clevin Hannah agafant protagonisme per part nostra. Crec que és una victòria merescuda”, reconeixia el capità verd-i-negre.

   

  Segons Nacho Llovet, Clavin Hannah “ha sortit al rescat i ha estat clau”. Pel pivot vallesà, el base “és un d’aquests jugadors que a vegades et poden guiar cap a situacions precipitades, però que en molts moments poden assumir el lideratge quan l’equip està encallat”.

   

  Tornant a la feina col·lectiva del bloc, Llovet ha qualificat de “molt bona” la feina defensiva de l’equip, “sobretot durant la primera meitat”. “Sabem que el nostre joc es basa molt en el ritme ofensiu, però els partits també es poden guanyar així”, declarava el capità de la Penya.

   

  “Nosaltres som un equip que juga a anotar molts punts i que normalment va cap a marcadors alts. Hem demostrat que també li donem importància a la defensa”, apuntava també Nacho Llovet.

   

  Sobre el difícil calendari que ha d’afrontar el FIATC Joventut durant les pròximes setmanes, Llovet es manté en la mateixa postura que els seus companys: cada partit tindrà la seva dificultat i no cal anar més enllà.

   

  “Són partits que s’han de jugar. És cert que s’acumulen abans de la Copa, però és igual. Ara només toca pensar en l’Estudiantes i afrontar cada partit igual”, declarava el capità de la Penya.