Llovet: “Hem d’aprendre a tenir calma per tornar construir el nostre joc”

  0
  llovet3.JPG

  19/12/2012

  El pivot verd-i-negre diu que "quan tenim molt dubtes i no som capaços de revertir la situació hem d'aprendre a tenir calma"

  El pivot del Fiatc Joventut, Nacho Llovet, no ha amagat que hi ha un problema que "ja s'ha repetit 2 o 3 partits" en el que "tenim molts dubtes i no som capaços de revertir la situació".

  Per Llovet, això és "difícil de treballar en un entrenament" perquè "aquí ens coneixem tots i al partit tot és més intens".
  Tot i això, pensa que és una tendència que "hem d'intentar arreglar en els propers partits" en els que "segur que tindrem moments dolents, però hem d'aprendre a tenir calma per tornar a construir el nostre joc".

  Del rival d'aquest vespre, el Cajasol, el de Sant Cugat ha afirmat que "un equip necessitat de guanyar partits és molt perillós" i afegeix que "hem d'aguantar tot el partit perquè hem de fer d'aquest camp un fortí".
  De fet Llovet ha incidit en els partits a casa a la primera volta que "són contra els equips de mitja taula, aquells importants i que ens fan sumar".