Llovet: “Hem hagut de superar moltes circumstàncies adverses”

  0
  69
  fiatc_joventut_-_la_bruixa_dor_manresa_002.jpg

  02/11/2015 – El capità de la Penya dóna molt valor al resultat aconseguit al Nou Congost de Manresa (84-85), tenint en compte els problemes d’efectius que patia el FIATC Joventut.

   

  Superant múltiples adversitats, la Penya abandonaria territori manresà amb una victòria de les que creen afició. El derbi català contra l’ICL tindria tots els ingredients necessaris i, per sort pel bloc verd-i-negre, el resultat final els acabaria afavorint.

   

  “Ja sabem que aquest camp pressiona molt. Al primer quart, després de dos minuts d’ensurt inicial, hem pogut imposar el nostre joc i tenir encert. Semblava que podríem viure un partit una mica tranquil, però Manresa ha tornat i les dificultats han arribat. La veritat és que ha estat un duel dur, amb moltes faltes i contactes”, declarava Nacho Llovet només finalitzar l’encontre.

   

  El capità del FIATC Joventut, autor de 6 punts, 4 rebots i un 10 de valoració (7 faltes rebudes), es mostraria orgullós de la capacitat de sacrifici de la plantilla, després de veure com la rotació quedava limitada amb les baixes de Ventura i Abalde.

   

  “Hem hagut de superar moltes circumstàncies adverses que ens podien fer mal, però els jugadors que estàvem bé hem posat una mica més de força per guanyar. Fins i tot Miralles ha estat capaç de superar el dolor i ha acabat sent clau. Quan un no hi és, la resta hem d’aparèixer”, deixava clar Llovet.

   

  Segons el pivot, si la Penya hagués perdut “marxar cap a casa amb una derrota hauria estat dur”, ja que “les sensacions serien totalment diferents, encara que només sigui un partit”.

   

  Malgrat aconseguir un resultat positiu, el FIATC Joventut ha d’analitzar “les moltes errades comeses” a Manresa. Com a mínim, però, el balanç de 3/1 “aporta tranquil·litat al grup”.