Llovet: “L’equip mereix un reconeixement”

  0
  JOV-SEV (2).jpg

  06/03/2016 – El capità de la Penya destaca la capacitat de patiment demostrada pels jugadors verd-i-negres per tal de guanyar al Baloncesto Sevilla (89-83).

   

  Fent un dels seus millors partits del curs (21 de valoració), Nacho Llovet exerciria un rol destacat en la victòria sumada per la Penya davant el Sevilla. L’interior formaria una parella letal en la posició d’aler pivot amb Goran Suton, complint amb les demandes que Maldonado havia formulat al llarg de la setmana: més aportació dels homes grans.

   

  “Nosaltres hem posat intensitat en el joc, però el Sevilla ens guanyava sempre en encert. Hem estat durant molts minuts fent tot el possible per remuntar, però inclús d’aquesta manera ens anotaven cistelles a la cara”, reconeixia Llovet, ja amb el triomf ben lligat.

   

  “L’equip mereix un reconeixement, perquè fa molt mal rebre cistelles d’aquest tipus. Hem aguantat molt bé, defensant i fent feina. Al final marxem amb una recompensa: la victòria i l’average”, afegia el capità, el qual es mostraria orgullós de l’esforç executat per tots els membres de la plantilla.

   

  Segons Llovet , “més que per la classificació”, guanyar el Baloncesto Sevilla “era important pel tema de les sensacions”. La Penya sabria patir durant molts minuts i, al final, el bloc badaloní s’enduria el premi buscat.

   

  Després de superar els andalusos, la formació de Salva Maldonado ja pensa en el derbi que el pròxim diumenge es jugarà a Badalona (18h) contra el FC Barcelona Lassa.

   

  “El Barça mostra una cara molt bona a la lliga. Ho està guanyant tot i va líder, tot i que a l’Eurolliga sí que té molts dubtes. Nosaltres necessitem tornar a jugar amb la mateixa duresa que en el dia d’avui”, manifestava el capità del FIATC Joventut després de doblegar el Sevilla.