Llovet: “Sense jugar del tot bé, ho hem tingut allà”

  0
  53
  1516_CJB-RMB (8).jpg

  22/11/2015 – El capità del FIATC Joventut completa el seu millor partit de la temporada amb un 21 de valoració, xifra insuficient per poder tombar el Madrid.

   

  Nacho Llovet seria el principal referent interior de la Penya en la visita del campió d’Europa a Badalona. El pivot verd-i-negre assumiria galons per contrarestar el desencert de Miralles i Suton, erigint-se com un dels principals líders del bloc de Salva Maldonado (18 punts, 2 rebots, 2 taps i 21 de valoració). 

   

  “El partit no ha estat del tot dolent, perquè s’ha pogut competir contra un rival com el Madrid. Marxem amb la sensació que hauríem pogut fer-ho millor. L’aficionat haurà notat que la d’avui no ha estat la nostra millor actuació”, declarava Nacho Llovet des del vestidor de la Penya un cop finalitzat l’encontre (69-79).

   

  “A la primera part hem estat espessos. No hem pogut controlar el rebot i això ens ha deixat sense ritme. Ens costa molt anotar en estàtic”, reconeixia el capità, tot i afirmar que l’equip havia millorat substancialment a la represa.

   

  “Penso que a la segona meitat hem sabut corregir les errades. S’ha jugat a una intensitat molt alta i amb més contacte per dins. Aquest és el joc que volem fer”, reivindicava Llovet.

   

  Segons l’interior verd-i-negre, la Penya estaria en disposició de lluitar per la victòria malgrat no tenir el seu millor dia. “Sense jugar del tot bé, ho hem tingut allà”, lamentava.

   

  Igual que la majoria dels seus companys, Nacho Llovet identificaria el rebot com una de les claus de la desfeta. “Al descans el Madrid ens doblava en rebots. Aquesta és una diferència massa gran. Nosaltres som un equip que necessita córrer. Físicament som inferiors a molts rivals, però a la vegada tenim més agilitat. Per tant, necessitem jugar ràpid”, argumentava.

   

  Durant tot l’encontre, Llovet i Reyes mantindrien un bonic duel que finalment s’acabaria enduent el jugador blanc (23 de valoració). Pel capità del FIATC Joventut, competir amb l’internacional espanyol és tot un luxe.

   

  “Felipe és increïble. És un jugador molt intel·ligent i cada any el veig millor. Sempre s’ha dit que era petit, però en cada partit que juga li tanca la boca a molta gent”, reconeixia Llovet.