Lluís Llach fa saltar la sorpresa a la Nit de les Venus cantant ‘L’Estaca’

  0
  lluis llach.jpg

  30/11/2015 – El cantant, sense previ avís, va sortir aquest dissabte en directe per cantar L’Estaca i va deixar bocabadat el públic,que es va arrencar a interpretar-la a l’uníson.

  La Nit de les Venus de la passada edició del Festival Filmets va ser marcada per una ‘sorpresa’ que va posar l’esdeveniment en el punt de mira polític de moltes crítiques. El llavors conseller delegat de Badalona Comunicació no va voler que la banda del Filmets toqués L’Estaca, com una de moltes cançons del repertori de la gala de cloenda, i un dels músics ho va denunciar enmig de la cerimònia.

   

  L’episodi va posar tota l’oposició contra el PP i el seu càrrec als mitjans públics, tot i que no van aconseguir substituir-lo abans del final del mandat. Enguany,el festival ha volgut recordar l’incident però des de la perspectiva contrària i el mateix Lluís Llach ha aparegut per sorpresa sobre l’escenari del Zorrilla.

   

  El cantant, sense previ avís, va sortir aquest dissabte en directe per cantar L’Estaca i va deixar bocabadat el públic,que es va arrencar a interpretar-la a l’uníson, com ja succeís fa un any. Llach, a més, ha entregat el premi a millor producció catalana.