Llum verda a la Primera Catalana i a la Juvenil Preferent

  0
  Unificació Llefia

  A partir del proper cap de setmana del 28 de febrer tornarem a tenir futbol comarcal, o com a mínim, les categories que donen accés a les lligues estatals, és a dir, Primera Catalana i Juvenil Preferent.

  Es disputarà la primera fase, mentre que en la resta de competicions es jugarà una única volta de campionat, amb els ascensos i descensos previstos en el Pla de Competició. A més a més, s’autoritzaran de forma excepcional partits amistosos exclusivament entre els equips de les categories en què estigui permesa la represa de la competició. Els partits s’hauran de celebrar sense públic i l’ús de vestidors estarà permès.

  A Badalona, només dos conjunts tornaran a competir. A nivell amateur, la Unificació Llefià és un d’aquests. L’equip de Jordi Souto ha recuperat l’activitat d’entrenaments i manté el mateix bloc de jugadors. No hi ha hagut cap baixa o incorporació. Des de l’inici de temporada, més de 50 jugadors de Primera Catalana han marxat a Tercera, la divisió que no s’ha aturat en cap moment. En les dues primeres jornades que es van arribar a disputar, la Llefi va caure contra el Mataró a casa (0-1) i al Jaume Tubau de Sant Cugat (4-0).

  A nivell base, el Juvenil A de la Fundació Futbol Badalona serà l’únic conjunt que tornarà a competir, ja que és la categoria justament un esglaó per sota de la Nacional Juvenil. Si el Juvenil A ascendeix a Divisió d’Honor, el Juvenil B escapulat podria optar també a l’ascens de categoria.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí