L’Olímpic no dóna opció

0
    26

13/05/2013 – El Badalona no va poder plantar cara a un Olímpic que necessitava els tres punts per mantenir la quarta plaça. Els valencians van vèncer per un clar 3-1

El duel que va enfrontar ahir a la tarda a La Murta a Olímpic i Badalona no va sortir-se de la previsió. Mentre pels locals el triomf era una imperiosa i absoluta necessitat, pel Badalona el matx era el penúltim tràmit abans de tancar definitivament la temporada. La diferència de qualitat d'uns i altres va quedar agreujada per aquesta divergència d'interessos: si en condicions normals l'Olímpic és molt favorit davant el Badalona, com demostren els més de vint punts que els separen en la classificació, en una tessitura com la d'ahir ho és encara més.

Ja des del principi els locals van voler evidenciar la seva superioritat, demostrant al Badalona que haurien de fer un gran partit si volia treure-li algun punt. Álex Sánchez (novament titular en detriment de Marcos) va veure com les arribades valencianes eren contínues. En l'enèsima, va arribar el primer gol, obra de Nando, qui va rematar amb encert una falta. Els locals van desaccelerar llavors una mica, incomodant a un Badalona que no sabia ben bé com molestar a la defensa rival. L'única ocasió escapulada en la primera part la va tenir Grasa, en un xut llunyà que el porter de l'Olímpic va aturar sense cap mena de dificultat.

En la segona part els de Càmara van millorar una mica, sabedors que sense tenir res a perdre, podien anar a l'atac amb certa alegria. Però les oportunitats no acabaven d'arribar. El cos tècnic va donar entrada llavors al juvenil Jordi Sánchez, que va fer el seu debut oficial amb el primer equip. Al 69', novament a pilota aturada, Franch marcava el 2-0. Amb aquesta còmoda renda, l'Olímpic va dominar per complet el que restava de matx. Guirado va marcar el 3-0. I poc abans del final, Gallardo va rematar un córner per fer l'únic gol badaloní.

El triomf permet mantenir a l'Olímpic la quarta plaça, amb un punt menys que l'Alcoià i un més que el Llevant B. El Badalona segueix en la zona mitja del grup tercer, amb 48 punts. Diumenge vinent l'equip rebrà a l'Huracán, qui s'està jugant la primera posició amb l'Hospitalet.

FITXA TÈCNICA

Olímpic Xàtiva: Francis; Heras, Peris, Mendoza, Pepín, De Val (Denis 18'), Rifaterra, Vaquero (Belda 83'), Guirado, Nando, Franch (Soldevilla 90')

CF Badalona: Álex Sanchez; Ferrón, Gallardo, Marcelo, Bermudo; Xavi Muñoz (Jordi 62'), Borja Abenia, Javi Moreno; Robert (Cortés 75'), Abraham (Juanma 71'), Joan Grasa

Àrbitre: Mateo Montañés (col·legi aragonès). Grogues: Heras, Denis (Olímpic); Ferrón, Grasa, Borja, Jordi, Javi Moreno, Abraham (Badalona)

Gols: 1-0, Nando (minut 24); 2-0, Franch (minut 70); 3-0, Guirado (minut 77); 3-1, Gallardo (minut 86)