L’Orfeó Badaloní dedica un acte al compositor Franz Schubert

  0

  L’entitat cultural de Badalona organitza una conferència sobre la vida del músic austríac, en el marc del 225è aniversari del seu naixement. El Tanatori de Badalona patrocina l’acte

  La presentació, que tindrà lloc el proper dissabte 19 de març a l’Espai Tolrà, anirà a càrrec del divulgador musical Joan Vives i comptarà amb acompanyament musical

  El Tanatori de Badalona patrocina un nou acte organitzat per l’Orfeó Badaloní, en aquesta ocasió, amb motiu del 225è aniversari del naixement del compositor austríac Franz Schubert. Es tracta d’una conferència-concert dedicada a la vida i les creacions del músic, que tindrà lloc dissabte 19 de març a les 18.30 hores, a la Sala Gran de l’Espai Tolrà (C/ Enric Borràs 19-21) de Badalona.

  La conferència anirà a càrrec del reconegut divulgador musical i músic Joan Vives, que abordarà detalls de la vida i l’obra de Schubert, un dels principals compositors del segle XIX, en un acte que comptarà amb l’acompanyament musical de la soprano Gisela Parodi, el pianista Jordi Sánchez, i el violinista Georgy Mikheile, que interpretaran algunes de les peces més conegudes del músic austríac.

  El suport del Tanatori de Badalona a l’acte es desprèn de l’acord de col·laboració que la funerària manté amb l’Orfeó Badaloní, una relació que les dues entitats històriques de la ciutat mantenen des de fa anys, amb l’objectiu de promoure i fomentar la cultura.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí