L’Orfeó celebra el tercer concert del cicle de joves músics

  0
  cicle musics.jpg

  24/01/2015 – El concert tindrà lloc a l'Església de la Divina Providència de Badalona, aquest dissabte 24 de gener a les vuit de la tarda.

  El Cicle Joves Músics a Badalona, projecte engegat per l'Orfeó Badaloní el passat mes de novembre i que té com a finalitat que joves agrupacions o solistes amateurs es puguin donar a conèixer en l'àmbit musical dins la ciutat de Badalona, arriba a la seva tercera edició.

   

  En aquesta ocasió, la soprano Gisela Parodi i la contralt Aránzazu García seran acompanyades per la pianista Marina Pelfort per interpretar la composició de Giovanni Battista Pergolessi, Stabat Mater, una obra escrita l'any 1739 sobre un himne catòlic del segle XIII de Jacopone da Todi.

   

  Aquest concert segueix la línia clàssica dels seus predecessors: música barroca per a veu, trompeta i orgue, estrenada el mes de novembre, amb partitures de Bach, Gounod, Scarlatti i Händel , i a quatre mans, al mes de desembre, amb partitures de Txaikovski, Bizet i Moszkowsky.

   

  El concert tindrà lloc a l'Església de la Divina Providència de Badalona, aquest dissabte 24 de gener a les vuit de la tarda.