L’UBSA B no pot rematar la feina (76 a 66)

0
    30

28/05/2014
    Els adrianencs van perdre a Blanes i decidiran la seva continuïtat a la 2a Catalana dissabte a les 17:45 a casa

L'UBSA B no va poder segellar la permanència a la 2a Catalana a Blanes i se l'haurà de guanyar com el sènior A a casa, dissabte a les 17:45

Els de Toni Aragon van acabar cedint contra el seu rival en aquesta dura eliminatòria després de molts minuts d'igualtat. a la 1a meitat, les forces van estar molt equilibrades (35 a 35), però a la represa els adrianencs van perdre el cap amb els àrbitres i van deixar de fer el seu millor joc.

Anant 10 a sota en el marcador, l'UBSA B ho va seguir intentant, però en un quart de defenses dures i molts errors en el llançament, no es va poder tornar a acostar en el marcador.