L’UBSA seguirà sent equip de Copa Catalunya (69 a 76)

0
    22
    x publicar tornada.JPG

28/05/2013
    Els adrianencs van desfer-se del Vic i tanquen l'eliminatòria de permanència amb un 2 a 0
    Estadística

L'UBSA va guanyar a la pista del Vic i va finalitzar l'eliminatòria de permanència amb un 2 a 0.
    D'aquesta manera, els adrianencs tornaran a jugar la Copa Catalunya la temporada següent.

Els de Xavi Castillo van ser superiors durant gairebé tot el partit.
    Només van patir al tram inicial, quan per l'encert dels locals i i el mal balanç de l'UBSA, el Vic va tancar el quart 5 amunt (22 a 17).

Llavors els adrianencs van passar a defensa zonal i van crear molts dubtes al Vic, que va tenir molts problemes per anotar de 3 (5 de 24).

Amb aquest guió, l'UBSA va anar augmentant la diferència i va arribar a una màxima de 10 al final del 3r quart (50 a 60).

Llavors el Vic va etzibar un 11 a 3 que tornava a igualar el partit, però Castillo va canviar a una defensa individual molt agressiva, que amb uns atacs ben jugats i l'encert en els tirs lliures va donar la victòria i la salvació.

Valle (15), Corrales (14), Carceller (12) i Díaz (10) van ser els més destacats.