Mal partit del Futsal Iris però bon resultat (3-3)

0
    36

04/02/2014
    Els verds, molt irregulars, van tenir la victòria a la mà

Després de la jornada de descans, el Futsal Iris tornava a jugar, aquest cop com a visitant en el camp de l’Arrels.
    Els barcelonins instal·lats còmodament a la mitja taula, acollien al Futsal Iris que es presentava amb baixes sensibles, però amb la confiança que donen 2 victòries consecutives.

Els primers minuts del partit, els verds van sortir a disputar el partit, elaborant jugades d’atac de manera constant i tenint grans possessions de pilota que permetien plantar cara als locals. El bon nivell de joc desapareixeria, incomprensiblement, a partir del minut 5 i l’equip, que estava jugant de manera ordenada i disciplinada, es convertia en un feix d’imprecisions en atac, errades defensives i poca intensitat.

El tècnic, Carles Ventura, no trobava quina era la corda fluixa en el seu equip tot i fer rotacions de jugadors i ajustar el sistema defensiu a al canvi de dinàmica del partit.

El Futsal Iris anava perdent terreny davant dels locals que incrementaren els seus atacs, novament repel·lits per un més que encertat Boffi (s’anava de la primera part amb 17 aturades). El Futsal Iris va mantenir la porteria imbatida fins el minut 17 quan els locals marcaven aprofitant una errada defensiva.

Quan semblava que el joc estava trencat i que els darrers minuts del primer temps s’acabarien sense més sobresalts, Jordio amb xut de jugada de banda aïllada posava la igualada en el resultat a falta d’un minut. El resultat no feia justícia al que s’havia vist en el camp, donat que els visitants havien desaparegut i els locals havien estat atacant la porteria rival una i altra vegada. El descans, com era d’esperar, va servir perquè el Futsal Iris pogués reorganitzar-se i recomposar-se després de la primera part.

A la represa, els de Casagemes van sortir amb una pressió a tota la pista. La circulació de la pilota era constant i de nou reapareixia l’equip ambiciós del primer temps.
    Fontrodona marcava pels visitants en el minut 26 i posava per davant en el marcador al seu equip (1-2). L’equip continuava atacant, però a falta de 7 minuts pel final, semblà que se li va acabar la benzina.

Als verds els hi va passa factura el desgast físic i van baixar la intensitat, factor que va aprofitar l’Arrels per tornar a fer-se amb el control del partit. De nou, Boffi es va haver de lluir en dues jugades clau del partit.

A falta de 4 minuts, els locals van sortir a jugar de 5, sense presentar massa perill. Els visitants, tancats al darrere, van aprofitar una pèrdua de pilota per fer el 1-3 a falta de 2’40 minuts. Però no va ser suficient. 2 errades clamoroses en defensa van permetre als locals igualar el partit en 2 jugades seguides (3-3).

Al final, els de Badalona sumen un punt poc satisfactori donat el joc irregular. El proper dissabte 8 a les 19h en el Pavelló de Premià de Dalt, el Futsal Iris començarà la segona volta contra un equip amb el mateix objectiu: salvar la categoria