Mal peu del Badalona en el debut a 3a RFEF

0
    51

Derrota del conjunt escapulat en el primer partit de lliga al camp del Vilassar Mar per la mínima (1-0).

Una errada greu entre porter-defensa als inicis del matx ha suposat el primer gol pels local i que el Badalona hagués d’anar a remolc la resta de partit. Sense decisió en atac, ni precisió, els de Santi Álvarez han causat poc perill a la porteria dels maresmencs. Abans del descans, Craviotto ha aturat un penal que hagués sentenciat el partit i que ha fet pujar els ànims del Badalona per tornar més forts a la segona part. A la represa, quan els escapulats estaven desplegant un millor joc, Salcedo ha estat expulsat per doble amonestació. El fet de jugar amb inferioritat numèrica ha estat decisiu.