Maldonado: “Com més amunt millor. La resta és indiferent”

  0
  Salva-Maldonado-Badalona-ACB-PHOTO_ARAIMA20150328_0195_5.jpg

  19/05/2015 – El tècnic del FIATC Joventut vol arrodonir una temporada regular històrica situant un dos al davant de la xifra de victòries de l’equip.

   

  “No és el mateix ser vuitens que cinquens”. Salva Maldonado no vol cap tipus de relaxació de l’equip i així ho ha manifestat quan resten pocs dies per viatjar a Sevilla per disputar l’últim partit de la temporada regular.

   

  “No hem tingut una segona volta fàcil, sobretot després de la Copa. Hem tingut molts entrebancs i s’han escapat molts partits tenint opcions de guanyar-los. Tot això ens va portar a una situació de pressió”, declarava el tècnic abans d’encetar la setmana d’entrenaments.

   

  Segons Salva Maldonado, “posar un dos al davant de la xifra de victòries seria espectacular”. Per tant, l’entrenador de la Penya opina que el conjunt verd-i-negre ha d’anar a Sevilla “a guanyar, ja que el premi és massa gran per renunciar-hi”.

   

  “Si perdem, podem caure fins al vuitè lloc. Jugar contra el millor de la lliga ens resta opcions. Per tant, prepararem a l’equip per anar a Sevilla a guanyar”, recordava el tècnic als seus jugadors i a l’entorn.

   

  Tot i que la fase regular de la Lliga Endesa encara no ha finalitzat, tots els clubs comencen a fer comptes per analitzar quins possibles adversaris es poden trobar en la primera ronda del play-off. 

   

  “Més que el rival que ens toqui, jo em centraria en la nostra posició. No vull quedar en vuitè lloc. Sabem que si això passa, jugarem contra el Madrid. La resta és indiferent. Com més amunt, millor”, assegurava el tècnic adrianenc.

   

  Per Maldonado, “sigui quin sigui el nostre rival, nosaltres tampoc estem en disposició d’agafar massa favoritisme en funció de qui ens toqui”.

   

  L’entrenador del FIATC Joventut és conscient de la perillositat d’un Baloncesto Sevilla “que està celebrant haver-se salvat”. És evident que al llarg d’aquesta temporada el conjunt andalús s’ha vist penalitzat pel fet de disputar dues competicions, situació que Salva Maldonado ha recollit en les seves declaracions.

   

  “Si a la primera jornada els parles d’objectius, segurament eren altres. Jo penso que tenen equip de play-off, però quedaran tercers o quarts per la cua”, apuntava l’entrenador de la Penya.

   

  Tot i la posició que ocupa el pròxim rival del FIATC Joventut, Maldonado ha advertit del potencial que té l’equip de Luis Casimiro. “Es tracta d’una plantilla amb potencial i molt gran físicament. Tenen talent i a sobre juguen a casa”, recordava el tècnic verd-i-negre.