Maldonado: “El ritme de joc ens ha beneficiat”

  0
  1213_JOV_CLA (30).JPG
  29/04/2013
  El tècnic verd-i-negre va destacar que l'equip "va jugar a camp obert sense que la defensa s'organitzés" i va dir que "estem a la pujada del Tourmalet" i per això "hem d'anar partit a partit intentant fer un bon partit al camp del Barça"

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado,  va felicitar el seu equip per la victòria contra el Gran Canària, en un partit en el que va afirmar que "el ritme de joc ens ha beneficiat".

  La velocitat que van imprimir els verd-i-negres els va permetre anotar 97 punts, el rècord d'aquesta temporada, contra el Gran Canària, la millor defensa de la lliga.
  "Allà només vam poder jugar al 5 contra 5 estàtic i vam perdre de 30 així que hem intentat fer les coses que volíem i ens han sortit", va manifestar el tècnic que va reconèixer que és un estil que "ens resulta còmode per les característiques dels nostres jugadors".

  Maldonado va destacar que "quan hem patit hem trobat una línia de continuïtat", però sobretot que "hem obert el camp i hem jugat sense que la seva defensa s'organitzi" i que tot plegat "ha estat favorable per nosaltres i també ha beneficiat al públic, que ha estat excel·lent".

  La victòria d'ahir permet seguir somniant amb el Play Off, un objectiu pel que "hem de seguir lluitant i si després no hi arribes, doncs no hi arribes".

  "Tenim un calendari que si li preguntes a algú quin calendari no vol et dirà aquest", matisava Maldonado que va manifestar que ara mateix es troben a "la pujada del Tourmalet" i que per això "anirem partit a partit intentant fer un bon partit al camp del Barça".