Maldonado: “El rival ha corregit coses i nosaltres les hem perdut”

  0
  43
  DSC_0063.JPG

  26/10/2014 – L’entrenador del FIATC Joventut ha destacat la capacitat que ha tingut l’Obradoiro per reaccionar i neutralitzar el domini inicial verd-i-negre.

   

  Salva Maldonado iniciava la roda de premsa posterior al partit contra el Rio Natura Monbus tenint un petit recordatori per José Luis Abós, ex entrenador del CAI que ens va deixar fa uns dies.

   

  Parlant ja del duel, Maldonado destacava com la Penya havia “començat molt bé, duent el ritme i anotant de diferents formes”. “Al segon quart, amb el cansament, el partit ha començat a canviar. Les defenses s’han imposat i Obradoiro ha començat a anotar de fora”, afegia el tècnic verd-i-negre.

   

  Segons Salva Maldonado, “al tercer quart la tendència ha canviat. El rival ens ha dominat molt i no ens ha deixat estar còmodes. Hem entrat en una fase on l’Obradoiro s’ha sentit bé jugant en estàtic i amb possessions llargues. Han jugat amb els nostres nervis”.

   

  Després del descans, el Rio Natura Monbus “ha començat a dur el ritme” i els rebots els han afavorit. “Els rebots en atac els han permès mantenir molta estona la pilota a les mans”, reconeixia Salva Maldonado.

   

  L’entrenador de la Penya ha afirmat que l’Obradoiro ha estat el just vençedor del partit. “Nosaltres no hem estat capaços de tenir continuïtat ni de capgirar la situació. El rival ha anat corregint coses i nosaltres les hem anat perdent”, comentava el tècnic adrianenc.

   

  “Obradoiro ha dut el partit allà on més li interessava. Tot i així, nosaltres hem tingut un triple per posar-nos a un punt i tenir opcions fins al final, però no ha entrat”, afegia també l’entrenador.

   

  Una altra de les claus de la derrota ha estat la manca de punts dels jugadors importants en els instants de més pressió. “Els nostres jugadors importants no han estat clarividents en els moments definitius. El rival també juga i ha fet un bon treball, sobretot pressionant als bases”, declarava Salva Maldonado.

   

  De cara al futur, l’entrenador del FIATC Joventut ha demanat als seus jugadors que s’acostumin a patir. “No ens podem posar nerviosos amb els partits que hem de guanyar aquí a casa”, ha dit durant la roda de premsa post partit.