Maldonado: “Ens ha mancat defensa i hem patit molt en el rebot defensiu”

  0
  42
  1516_SEV-CJB (20).jpg

  13/12/2015 – Aquesta era la lectura principal del tècnic del FIATC Joventut després d’encaixar la quarta derrota consecutiva a San Pablo (106-101).

   

  A Sevilla, la Penya desaprofitaria una gran xifra d’oportunitats clares per guanyar, factor que s’acabaria girant en contra dels interessos verd-i-negres. “Sí. Aquesta pot ser una lectura. Al final hem desaprofitat quatre oportunitats. Quan les deixes escapar en un partit boig i amb molta anotació, perds el partit”, reconeixia Salva Maldonado a RCB, un cop confirmada la derrota.

   

  Aquest resultat, segurament el més dolorós de la temporada, ha deixat afectat el vestidor verd-i-negre. “Marxem bastant tocats amb això. Hem tingut moltes opcions i no les hem agafat. Portem una ratxa en aquesta línia i cal afrontar-la”, afegia el tècnic del FIATC Joventut.

   

  Valorant les errades de Brandon Paul en els dos tirs lliures que haurien ‘matat’ l’encontre, Salva Maldonado voldria restar responsabilitat al canoner nord-americà, apuntant cap al treball col·lectiu.

   

  “Són tirs de molta pressió. Ha fallat el primer i tota la pressió se li ha tirat a sobre en el segon. Després hem tingut dues opcions més. Si arribem a defensar bé, guanyem el partit”, assegurava l’entrenador adrianenc.

   

  Segons Maldonado, “cal parlar de ratxes i d’oportunitats que hem d’intentar que acabin diferents. Em queixo sobretot de l’aspecte defensiu. Sevilla ens ha fet molts punts. Nosaltres, en un dia d’encert i de bogeria en el triple, hauríem d’haver dut el partit d’una altra forma”.

   

  Sens dubte, la defensa i el rebot serien dos factors decisius que incidirien plenament en el resultat. “Ens ha mancat defensa i hem patit molt en el rebot defensiu”, advertia Maldonado en les seves declaracions post partit.

   

  En darrer terme, el tècnic de la Penya afirmava que la plantilla continuarà apostant per defensar tirs com els de Bamforth al límit del temps reglamentari, malgrat disposar de faltes personals per fer. 

   

  “Hem defensat l’última jugada i després restaven cinc segons per poder guanyar. L’equip sap què volem fer. Una altra cosa és que tot acabi com vols”, valorava l’entrenador a RCB abans de marxar de San Pablo.