Maldonado: “Hem de jugar junts per ser una bona defensa”

  0
  MAN-JOV (18).JPG
  10/03/2014
  El tècnic verd-i-negre es va queixar del treball al darrere del seu equip, tot i que diu no estar "preocupat en general" per la situació

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, va lamentar la mala defensa de l'equip ahir a Vitòria després de caure contra el Baskonia per 100 a 91
  "Avui em queixo de la defensa. En atac, sense estar encertats hem fet 70 punts, però al darrere ens n'han fet 100 i han jugat massa còmodament", va declarar als micròfons de RàdioB. 

  El tècnic verd-i-negre creu que ahir es va veure que l'equip "depèn molt d'anotar per defensar bé i que hem de jugar junts per ser una bona defens ai avui no hem fet ni una cosa ni l'altre". A més, destaca que les lesions, que fins ara no havien castigat l'equip, "ens estan fent perdre competitivitat en el dia a dia i ho estem notant quan juguem contra equips que venen en ratxa".

  Tot i reconèixer que "la imatge ha estat preocupant", Maldonado no diu tenir "una preocupació general" sinó que "ara estem demostrant que som molt d'extrems i que si no podem estar a un nivell físic i de concentració per sobre del nostre no podem competir". 
  "Ens hem de posar les piles més enllà del resultat", va concloure Maldonado abans de demanar als jugadors que "siguin positius i aquesta derrota ens serveixi com un toc d'atenció per tornar a treballar dur"