Maldonado: “Hem de seguir amb l’il·lusió de ser a la Copa però pensant en el proper partit”

  0
  103
  ZZA-JOV (7).JPG

  09/01/2014
  El tècnic verd-i-negre vol aprofitar l'energia del somni de la Copa però no vol que els seus jugadors perdin el nord

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha parlat del proper partit del seu equip, aquest diumenge a les 12:30 a l'Olímpic contra el Bilbao

  El tècnic verd-i-negre ha parlat de les possibilitats de ser a la Copa però alhora no ha volgut distreure l'atenció més enllà d'aquest proper partit. 
  "Hem de seguir amb la il·lusió de ser-hi però pensant en el proper partit", ha apuntat Maldonado, que creu que guanyant els 2 proper partits a l'Olímpic contra el Bilbao i el Cajasol, l'equip en podria tenir prou: "que guanyis aquests dos partits et farà tenir un bon balanç de punts a favor. Si acabes amb 9 i balanç positiu el més normal és que entris, però si no ho fem em sabrà greu només unes hores".

  L'adrianenc ha remarcat que més enllà de les possibilitats de ser a Màlaga, l'equip s'ha de centrar en tornar a l'Olímpic, on només ha aconseguit 2 de les 7 victòries que porta.

  Al davant hi haurà un equip que ha anat de menys a més i que segons Maldonado destaca per la seva experiència. "Ells van començar molt erràtics perdent els 4 primers, però després han guanyat 6 dels últims 10 i els que han perdut ho han fet de poc", apunta. 

  A més, Maldonado ha destacat una característica dels bascos que pot ser clau. "Ells es tanquen molt a la pintura i deixen llançar de 3. Si trobem la Penya del dia del Madrid en l'encert de 3 les passarem magres per guanyar. Si en canvi trobem bones opcions de tir, tindrem moltes més opcions de guanyar", ha sentenciat.