Miralles: “El Bilbao és un equip amb moltíssima experiència”

  0
  MUR-JOV (7).jpg

  11/01/2014
  El pivot verd-i-negre encarna el missatge de tranquil·litat i anar partit a partit tot i tenir la classificació per la Copa a la mà

  El pivot del FIATC Joventut, Albert Miralles, ha parlat del Bilbao, el proper rival dels verd-i-negre el diumenge a les 12:30 a l'Olímpic, com un equip amb "moltíssima experiència". 

  L'interior verd-i-negre, habitual a l'hora d'engrescar la parròquia, ha estat la veu més contundent del missatge de concentració que surt des del vestidor. "No penso en els 2 propers partits, només en el del Bilbao, que està jugant molt bé," ha apuntat Miralles, que veu en el conjunt basc "un rival que també només els val la victòria si volen seguir pensant en la Copa".

  El jugador sorgit del planter ha tornat a destacar la bona campanya de l'equip, que "si bé podríem portar 10 victòries, mai haguéssim pensat que competiríem tots els partits". És per això, que Miralles ha tornat a fer una crida a l'afició, perquè "si l'Olímpic està com el dia del Madrid, podem fer coses molt grans".