Maldonado: “Hem pagat la novatada de no saber què cal fer per no guanyar aquí”

  0
  47
  maldonado5.jpg

  18/11/2012

  L'entrenador del Fiatc Joventut creu que "ni aquí ni enlloc podrem guanyar si no igualem el nivell físic" i que li preocupa "com baixa el nivell de partit respecte el de l'entrenament".

  El tècnic del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha lamentat "la falta d'agressivitat quan l'equip ha començat a fallar" i creu que "hem pagat la novatada de no saber què cal fer per guanyar aquí".
  Maldonado s'ha mostrat especialment decebut per la poca duresa de l'equip i ha afirmat que "ni aquí ni enlloc podem guanyar si no igualem el nivell físic".
  A més, ressalta el tècnic verd-i-negre, "només hem fet 5 faltes a la primera part en la que ja perdíem per més de 20 punts".

  Tot i això, l'adrianenc destaca que "a la segona part hem entès el joc i hem igualat el nivell físic", i "hem donat una altre imatge del que ens hem d'exigir", malgrat diu que li preocupa "com baixa el nivell de partit respecte el d'entrenament".

  De Pere Tomàs, que segons el comunicat mèdic del club ha estat baixa per molèsties al abductor i el genoll i no se sap el temps de baixa, ha dit que "esperem que es recuperi",que "sempre cal estar vigilant i veient com evolucionen les necessitats de l'equip", i que "prendrem decisions amb la tranquil·litat que cal".