Maldonado: “Kirksay reforçarà als seus companys i Joseph ens donarà alguna cosa diferent”

  0
  11
  kirksay.jpg

  22/09/2013
  Els tècnic verd-i-negre ha destacat la capacitat del francès per fer millors els seus companys i la qualitat individual del canadenc

  L’entrenador del FIATC Joventut ens parla dels dos últims jugadors a incorporarse, Tariqu Kirksay i Devoe Joseph

  Sobre Tariq Kirksay

  "Espero que tinguem sort amb Tariq Kirksay i que tingui una temporada plena de salut,  ja que els altres aspectes intangibles i de la seva experiència del coneixement del joc i veterania ens el dóna per dos jugadors.  Kirksay ens reforçarà als jugadors que tingui al costat, multiplica el coeficient dels jugadors que estan a prop d’ell,  és un jugador intel · ligent a la pista,  amb el que no anem molt sobrats, crec que ens donarà alegries, ja no en l’aspecte anotador, tot i que al final aconseguirà sumar i rebotejar,  com ja va fer la temporada anterior, jugant-se pilotes que és una de les seves especialitats. És un jugador molt intens,  i estic segur que enganxarà al públic per la seva dedicació, constància i fidelitat a l’equip".

  Sobre Devoe Joseph

  "Devoe  Joseph és un jugador diferent al que tenim, el que buscàvem era un jugador com ell, que pogués posar la pilota a terra, no és debutant ja que porta un any a Europa. És cert que des que va acabar la competició no ha tingut un bon estiu pel que fa a rendiment, esperem que amb bona voluntat, i amb les seves capacitats ens pugui ajudar, i ens pugui aportar alguna cosa diferent al que tenim dins de l’equip. Fins ara estic content de la seva feina, tot i que porta pocs entrenaments, així que veurem la seva evolució i la seva fortalesa mental per evolucionar amb nosaltres a la Lliga Endesa".