Maldonado: “Mantenir l’il·lusió és el millor que ens pot passar com a equip”

  0
  Maldonado obradoiro acbphoto.JPG

  12/01/2014
  El tècnic verd-i-negre ha destacat que al Bilbao calia jugar-li ràpid i creu que l'objectiu en ment de la Copa, "l'estem gestionant bé"

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, s'ha mostrat content per la victòria del seu equip aquest diumenge contra el Bilbao Basket, i pel treball dels jugadors "també durant la setmana". 

  El tècnic verd-i-negre ha destacat que "l'equip ha començat amb molta activitat i encert" i que tot i que "hem perdut gas com és lògic, hem seguit treballant, hem fet un 3r quart molt bo defensivament i hem trobat referències al final".

  L'adrianenc ha explicat que en el partit d'avui "hagués estat molt difícil guanyar al Bilbao en un 5c5 estàtic" i que per les característiques de la Penya, "llançar de 3 és una de les fòrmules d'anotar i nosaltres hi creiem encara que de vegades no fiquem".

  Maldonado només ha criticat el poc control en el rebot defensiu, que ha permès al conjunt basc atrapar 13 rebots en atac. "Ja ens va passar l'altre dia i ho hem d'intentar arreglar, tot i que avui en Tariq ens ha acabat ajudant molt en aquest sentit", ha apuntat.

  Amb el triomf d'avui, els verd-i-negres en podrien tenir prou guanyant un dels 2 propers partits per ser a la Copa del Rei de Màlaga del 6 al 10 de febrer, un objectiu en ment que segons Maldonado, "de moment estem gestionant bé". 

  El tècnic creu que l'equip té "mentalitat positiva i ambició" i que està "treballant bé i relaxadament". Depenem de nosaltres", ha afegit Maldonado, i "hem de tenir l'il·lusió però no l'angoixa de ser-hi". "Mantenir-nos amb l'il·lusió és el millor que ens pot passar com a equip", ha sentenciat en referència a aquest tema. 

  Per últim, ha donat pocs detalls de la titularitat de Caven, que fins ara havia jugat 7 minuts a la lliga, i ha afirmat que "si acaba de complir 21 anys segur que tindrà continuïtat perquè li queda molt de temps per endavant".