Savané: “Ser a la Copa no és una pressió, és una ambició”

  0
  51
  JOV-BLB (1).jpg

  12/01/2014
  El pivot, com Maldonado, creu que l'equip està afrontant bé el repte de ser-hi i destaca la millora en el rebot defensiu per segellar el triomf d'avui

  El pivot del FIATC Joventut, Taph Savané, s'ha expressat en la mateixa línia que Salva Maldonado, en afirmar que "ser a la Copa no és una pressió, sinó una ambició". 

  L'interior verd-i-negre considera que "és un gran avantatge no haver començat la lliga amb l'objectiu de ser-hi" i "és algo molt bonic que arriba si treballes dia a dia i en aquest sentit crec que estem donant un bon exemple d'equip". 

  Tot i això, ha assegurat que ara cal pensar en el proper partit i ha ironitzat al declarar que "nosaltres ja estem molt contents per haver pogut guanyar un partit sense que ningú tingui un infart".

  Pel que fa al partit d'avui el senegalès ha apuntat que "si bé els triples ens han ajudat molt al principi, hem pogut tancar el partit quan hem defensat bé i hem tancat el rebot defensiu". 

  Els verd-i-negres han capgirat la tendència negativa dels últims quarts dels primers partits de lliga, i tant a la pista de l'Estudiantes, com a la del Múrcia i avui a l'Olímpic, han sabut materialitzar la bona feina a la 1a part. "Ja ens havíem acostumat a cagar-la i guanyar el partit més d'un cop, i ara anem guanyant experiència per arribar a aquesta situació sense cap por", ha acabat afegint Savané.