Maldonado: “Per guanyar al Madrid cal alguna cosa més, fer un partit rodó”

  0
  JOV-BAS (21).jpg

  27/12/2013
  El tècnic ha comparegut satisfet pel treball del seu equip però ha trobat a faltar una mica d'encert, sobretot al 3r quart, per donar-li un cop d'efecte al matx

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, s'ha lamentat de l'oportunitat perduda per derrotar al Real Madrid, el líder de l'ACB que porta una sèrie de 24 victòries seguides i encara no coneix la derrota aquesta temporada ni a la lliga domèstica ni a Europa. 

  El tècnic verd-i-negres ha volgut felicitar als seus jugadors "pel treball" que han fet, i considera que "hem estat bé en la línia que volíem, molt bé físicament i al darrere".

  L'adrianenc però, ha recordat que "si bé el Madrid destaca per ser el millor atac, també és la millor defensa de la lliga" i creu que la clau del partit ha estat al 3r quart quan "estavem bé en defensa però en atac no hem estat encertats". 

  "Ens ha faltat una petita recompensa per donar-li una empenta a tot plegat", ha afegit "per guanyar al Madrid cal fer alguna cosa més, un partit rodo", ha sentenciat. 

  Tot i això, Maldonado ha reconegut que "estic content perqu`q tot i que se n'han anat de 16 perquè han castigat les nostres pèrdues, l'equip ha seguit lluitant fins el final".

  És per això, que ara que el FIATC Joventut juga 4 partits de la seva lliga contra l'Estudiantes i el Múrcia a domicili, i el Bilbao i el Cajasol a casa, el tècnic pensa que "l'equip s'haurà de mentalitzar per seguir competint contra aquests equips".

  Per últim, Maldonado ha tingut paraules amables pels 10.580 espectadors que han omplert l'Olímpic. "L'ambient ha estat perfecte, increïble", ha declarat, "ens hagués agradat donar més al públic, no tant de guanyar el partit, que també" sinó algun cop d'efecte amb alguna cistella".