Maldonado: “Recuperar a la gent des del punt de vista del joc és vital”

  0
  13
  1415_HGC_JOV (8).JPG

  01/04/2015 – El tècnic analitza com arribar el FIATC Joventut al derbi contra la Bruixa d’Or Manresa, després d’encadenar quatre derrotes consecutives.

   

  “Guanyar a casa ha estat el nostre punt fort i ara és primordial. Fora no és fàcil sumar victòries. Crec que les nostres opcions passen per aprofitar els partits de casa, tot i que també poden guanyar partits a domicili”, reconeixia Salva Maldonado, parlant de l’estratègia que ha de seguir la Penya per assegurar el play-off.

   

  Per l’entrenador adrianenc, “després de dues derrotes a casa, guanyar aquest cap de setmana és vital per seguir ficats entre els vuit primers”.

   

  L’equip ha començat a entrenar-se avui, ja que el derbi contra el Manresa no es jugarà fins al pròxim dilluns a l’Olímpic. “Amb dos dies de descans tothom no estarà curat, però mentalment l’equip estarà millor, segur”, comentava Maldonado sobre el fet que la plantilla hagi disposat de dos dies lliures.

   

  “Sobretot ens ha anat bé mentalment, per agafar forces i per tenir una setmana llarga d’entrenaments. Agafarem una mica d’aire”, afegia el tècnic verd-i-negre.

   

  Sobre els jugadors amb problemes físics, Salva Maldonado deixa clar que Tariq Kirksay “està descartat a curt termini” i que amb Savané “s’haurà d’anar veient”. “Resten sis sessions i no crec que pugui entrenar durant els primers dies. Esperem poder-lo recuperar per dilluns”, reconeixia l’entrenador de la Penya.

   

  En aquesta fase de la temporada, el FIATC Joventut necessita aconseguir un bon resultat per esvair dubtes. “Estem treballant amb calma, però és evident que no passem pel nostre millor moment. Quan hi ha baixes, la resta ha d’anar al límit, fent un esforç més. Per tant, no tenim marges, perquè necessitem que molta gent estigui bé”, argumentava Maldonado.

   

  Pel tècnic, “recuperar a la gent des del punt de vista del joc és vital. Les victòries ajuden, ja sigui per agafar moral o per guanyar simplement”.

   

  Parlant del pròxim rival de la Penya, Salva Maldonado preveu un enfrontament molt complicat contra la Bruixa. “Veig al Manresa molt recuperat i estabilitzat. Sense lesions han començat a treballar i han aconseguit trobar un estat d’ànim bo. Porten quatre victòries a la segona volta i nosaltres només dos”, valorava el tècnic adrianenc.