Maldonado: “Som conscients que ara ens ve el Tourmalet i l’Himàlaia”

  0
  55
  Salva-Maldonado-ACB-PHOTO_ARAIMA20151024_0214_6.jpg

  15/11/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut es mostra orgullós del treball executat pels seus jugadors a la pista del Movistar Estudiantes (83-86).

   

  Al Barclaycard Center, la Penya superaria novament totes les expectatives imaginables. La plantilla verd-i-negre tornaria a oferir una classe magistral de com controlar un partit ajustat, sobreposant-se a les baixes d’Abalde i Mallet per doblegar el Movistar Estudiantes.

   

  “Hem estat molta estona per davant, tot i que al final la victòria ha perillat. Hem comès algunes errades importants”, declarava Salva Maldonado a RCB un cop finalitzat el duel.

   

  “L’equip ha jugat molt bé, jugant una primera meitat brillant i passant la pilota amb eficàcia. Hem donat assistències a dojo i trobat referències. Drame ha estat molt bé i Sàbat ha estat clau al final”, afegia el tècnic del FIATC Joventut.

   

  Segons Maldonado, “per guanyar aquí s’ha de jugar bé. Hem fet un bon partit. Estic content pel treball i pel gran esforç realitzat pel grup. La victòria és molt important”.

   

  El tècnic reconeixia que la Penya està “una mica al límit amb el tema de les lesions” i que “la gent que aguanta ha de doblar els seus esforços”.

   

  “Ara disposem del coixí que suposa tenir cinc victòries. Som conscients que ara ens ve el Tourmalet i l’Himàlaia. Espero que la plantilla tingui salut i puguem treballar amb normalitat”, desitjava també el preparador adrianenc.

   

  En relació a la possible lesió de llarga durada de Mallet (el base està pendent d’unes proves per comprovar si té una petita fractura al turmell), Maldonado deixava clar que caldrà afrontar tot allò que vingui.

   

  “No hi puc fer massa. Fins que no hi hagi notícies no s’hi pot fer res. Esperem recuperar el més aviat possible Alberto Abalde. És important per nosaltres”, afirmava l’entrenador de la Penya.