Males ratxes que es creuen

  0
  40
  club-basquet-prat-perd-coruna-i-cau-al-pou.jpg

  27/11/2015 – El CB Prat, equip de la LEB Or que ha acumulat més derrotes seguides, es desplaça a la pista del Breogán, club que acredita la tercera pitjor dinàmica del moment.

   

  En la desena jornada de competició, el CB Prat repetirà enfrontament contra un adversari gallec. Després de caure al Joan Busquets contra Leyma Coruña (61-80), el bloc de Roberto Sánchez es prepara per veure’s les cares amb el Breogán, un dels grans dominadors de la LEB Or durant el curs passat.

   

  Dissabte (19:15h), el bon ambient del Pazo Provincial Dos Deportes espera al vinculat del FIATC Joventut. Cal destacar que a Lugo s’hi enfronten dos dels equips que passen per moments esportius més delicats.

   

  El Prat exhibeix la pitjor ratxa de derrotes consecutives de la lliga (6), mentre que el Breo acredita la tercera dinàmica menys positiva (4 desfetes seguides).

   

  El rival dels potablaves ocupa la vuitena plaça de la classificació (4/5) amb tres victòries més que el Prat (1/8) i al Pazo està tenint dificultats per ser regular.

   

  La plantilla de Lisardo Gómez ha perdut els dos últims partits que ha jugat com a local (65-74 contra Palma i 83-87 contra Amics Castelló), situació que l’ha allunyat de les posicions capdavanteres.

   

  El bloc pratenc es desplaça fins a Lugo sense José Ignacio Nogués, qui es troba en dinàmica del primer equip de la Penya per preparar el partit contra Rio Natura Monbus.

   

  Analitzant els principals referents del Breogán, els gallecs compten amb dos bases nacionals i amb experiència, sobretot en el cas de Dani López (12.3 de valoració).

   

  El màxim anotador del conjunt gallec és l’escorta Álex Laz (11.7 punts per partit), seguit d’aprop pel pivot Mamadou Samb (10.3 punts, 4.7 rebots i 11.8 de valoració).