Mallet: “L’únic que podem fer és entrenar al màxim”

  0
  JOV-AND (39).jpg

  22/03/2015 – El base nord-americà demana calma i confiança en un moment de la temporada on les coses s’han començat a torçar.

   

  L’extens currículum professional de Demond Mallet l’autoritza plenament per saber gestionar de la millor forma possible tant els bons com els mals moments.

   

  El jugador del FIATC Joventut, ‘tocat’ durant les últimes setmanes a causa d’unes molèsties al tendó d’Aquil·les, va parlar després de caure contra el MoraBanc Andorra (67-82).

   

  “No sabria què dir. És dur i frustrant. Estem tenint moltes lesions i l’equip passa per un moment difícil, després de les últimes derrotes”, declarava Mallet.

   

  Segons el base verd-i-negre, “l’únic que podem fer és continuar entrenant al màxim. Espero poder canviar aquesta tendència”. Mallet creu que refugiant-se en el treball, els bons resultats tornaran a arribar.

   

  “Hem entrenat molt dur. L’equip ha arribat una mica cansat”, comentava el playmaker del FIATC Joventut, parlant dels darrers minuts del duel contra l’Andorra.

   

  Tot i les lesions que estan afectant la plantilla de la Penya, Mallet creu que la clau per recuperar-se recau en les sensacions. “No sé si el físic és el problema. Hem d’intentar fer un millor bàsquet durant els últims minuts dels partits per intentar lluitar per guanyar”, declarava.

   

  “Ens hem de centrar en intentar jugar un bon bàsquet. Jugar bé és la clau”, afegia el jugador del FIATC Joventut.

   

  Demond Mallet va deixar ben clar que no vol posar “excuses” per dissimular els últims mals resultats. “S’ha perdut i punt. Intentarem tornar”, sentenciava el doble 0 verd-i-negre.