Malson nocturn a l’Olímpic (84-103)

0
    47
    David Grau / CJB

Amb poc menys de 48 hores de marge després de jugar jornada Eurocup, l’Herbalife Gran Canaria va disputar el partit d’aquest diumenge a l’Olímpic davant el Joventut Badalona. Però ni de bon tros semblava que això fos un hàndicap físic que s’arrossegaria al partit contra el conjunt de Carles Duran. L’equip de Porfi Fisac es va sopar la Penya durant el primer temps en un partit de contrastos i molta irregularitat dels badalonins.

L’inic de partit a l’Olímpic va ser un autèntic festival ofensiu de l’Herbalife Gran Canaria, amb uns registres pràcticament perfectes que es van traduir en un sostre d’avantatge de fins a 15 punts (10-25). El conjunt de Carles Duran va aconseguir reduir mínimament aquesta diferència abans de finalitzar el quart inicial (17-29). Primers punts molt repartits al bàndol badaloní.

La represa al segon període no van millorar les sensacions i l’escletxa va augmentar i augmentar, sense que el Joventut trobés cap fórmula de reacció. Ante Tomic, amb 8 punts, va ser el màxim anotador verd-i-negre. Però cap jugador badaloní va destacar prou perquè la desfeta no fos tan cruel. 21 punts de desavantatge al descans en un primer temps sense intensitat verd-i-negre i amb un Herbalife Gran Canaria amb molta fam i encert en atac (34-55).

El Joventut va tornar a pista amb la mateixa fam que el seu rival al primer temps i amb una espectacular reacció, i un parcial de 36-17, va començar un nou partit a l’Olímpic (65-68). Lideratge del Joventut molt repartit amb Ante Tomic, Joel Parra, Neno Dimitrijevic i Brodziansky al capdavant.

Tot i escurçar la diferència i començar un nou partit, la Penya no va aprofitar la seva gran reacció i en cap moment va aconseguir liderar el marcador al tram final. L’Herbalife va fer valer el seu gran primer temps per mantenir la victòria i va esbufegar amb un triple d’Albicy i un parcial de 2 a 15 que confirmava el triomf amb pràcticament la mateixa diferència al descans (84-103).

Tot i la derrota, el Joventut té encara un coixí de tres victòries amb la novena posició i resten vuit partits per finalitzar la lliga regular, abans de la disputa dels play-off.