Manolo González: “És un resultat injust”

  0
  11
  IMGP0614.JPG

  14/12/2014 – Manolo González ha elogiat la feina del seu equip, però ha admès que falta acabar de rematar els partits. Ha carregat també contra l'àrbitre, pels penals no assenyalats. 

  14/12/2014 – Hem tingut el domini del joc, l’equip ha estat molt bé i hem fet mèrits suficients per guanyar tranquil·lament 2-0 o 3-0. És un resultat injust”.  Manolo González no amagava en la roda de premsa la seva decepció per un empat amb regust a derrota. Una situació que malauradament es ve repetint al llarg del curs. L’equip penca de valent i arriba a dalt, però no remata la feina. “Per tot el que generem amb arribades a l’àrea estem obtenint molt poc premi. Treballem bé i arribem a porteria, però no acabem de liquidar els partits”, ha lamentat el tècnic escapulat, que s’ha queixat també de l’actuació de l’àrbitre:  “Hi ha hagut dos penals molt clars, a Abraham i Matamala, que els ha vist tothom i aquest senyor no ha tingut nassos  de xiular-los”. Manolo González també ha elogiat el porter visitant Royo, que amb una aturada espectacular ha evitat l’1-0 ja en el temps de descompte: “Ha fet una aturada espectacular. Els porters bons estan per això, per donar punts, i avui els ha donat un punt a ells”.

  Manolo González ha admès que els problemes de lesions a la davantera han condicionat el matx –“Amb Abraham al cent per cent el partit canvia totalment”, ha dit–, però ha volgut destacar la gran feina de Carracedo i Matamala. “Carracedo ha estat molt i molt bé i Matamala també ha treballat moltíssim, tot i que no acaba de tenir fortuna de cara a gol”. “En condicions normals era un partit per guanyar-lo”, ha reiterat el tècnic, que espera que ara, en el mercat d’hivern, arribin reforços per disposar de més pólvora al davant.