Manolo González: “Hem fet un partit excel·lent però l’encert et fa guanyar o perdre”

0
    23

El ‘nou’ Badalona va merèixer molt més que cap punt en el retorn a la banqueta de Manolo González. La victòria a favor del Nàstic (0-1) no va reflectir la feina dels escapulats a la gespa i així ho va exposar el tècnic gallec a la roda de premsa.

Valoració del matx

Hem fet un partit excel·lent. Hem sigut superiors a partir del minut 5, quan el Nàstic ha tingut l’única ocasió de la primera part i, a partir d’aquí, hem superat tots els duels: individuals, ofensius i defensius.

Una pila d’oportunitats però guanya qui marca

Hem tingut situacions molt clares, amb Robert, Chema, Moyano, Galindo…però el futbol és un joc i l’encert et fa guanyar o perdre. L’equip ha jugat molt bé i el nivell és molt bo. Hem millorat, tenim confiança i aquesta és la línia de regularitat que necessitàvem.

Mai es pot perdre però quan l’equip ho fa tot bé no podem exigir més als jugadors. Felicitats al Nàstic però crec que és immerescut.