Manolo González: “No hem estat capaços ni de competir”

    0
    4834.jpg

    20/12/2014 – Manolo González no és dels que posa excuses. I tampoc no ho ha fet després de perdre a Elda. “És cert que veníem amb moltes lesions, però tot i així la imatge que hem de donar ha de ser una altra”, ha dit el tècnic escapulat després de caure per 3-0. 

    20/12/2014 – Manolo González no és dels que posa excuses. I tampoc no ho ha fet després de perdre a Elda. “És cert que veníem amb moltes baixes, però tot i així la imatge que hem de donar ha de ser una altra”, ha dit el tècnic escapulat, tocat per la derrota però també per la imatge oferta per l’equip:  “Sens dubte ha estat el nostre pitjor partit des que sóc entrenador del Badalona. Hem estat malament en tots els aspectes, ofensivament i defensivament, i mai no hem entrat al partit. En això haig d’assumir la meva part de responsabilitat, que òbviament és la més gran perquè sóc qui fa l’alineació”. González no s’ha aturat aquí en l’autocrítica: “És un pal fort, perquè sempre hem estat un equip que ha competit inclús quan no hem estat encertats amb la pilota, però avui no hem estat capaços ni de competir. I com míster has de fer autocrítica, que no has sabut motivar els jugadors i que l’equip no ha sortit com havia de sortir”. En aquest sentit, ha admès que el Badalona no ha merescut ni puntuar:  “A nivell ofensiu no hem fet res de res, ni jugades assajades ni hem generat joc per guanyar el partit. Ells tampoc han fet res de l’altre món, però han sabut aprofitar les seves ocasions”, ha conclòs.

    L’entrenador badaloní espera que l’aturada per Nadal serveixi per rearmar l’equip: “Ara toca aprofitar les vacances per recuperar gent, calmar-nos una mica, refredar les idees i encarar amb ganes l’any nou”.  “Ja ho veníem avisant que això ens podia passar. Vam començar molt bé la lliga però que hem de ser realistes i ser conscients que guanyar partits costa molt. L’objectiu número 1 és la permanència”, ha continuat Manolo González, que no vol que aquests darrers entrebancs esborrin la bona primera volta de l’equip: “El balanç és positiu i fins i tot crec que mereixeríem tenir més punts. Estem en una situació tranquil·la a la classificació i ara, com deia abans, el que toca és recuperar la gent lesionada i fer algun reforç”. Abans de fitxar, però, el que ja serà oficial de forma imminent és la sortida de Fran Pineda de l’equip, confirmada pel mateix tècnic escapulat.