Marc Garcia, de la UGE Badalona, nou campió de Catalunya de proves combinades amb rècord de puntuació

  0
  DBebtlaXoAARc7B.jpg

  05/06/2017 – El club també aconsegueix tres medalles al campionat de Catalunya Juvenil-Júnior-Promesa de la mà de Marina Mas i Blanca González.

   

  Els darrers dies han estat de celebració per la UGE Badalona. L’entitat ha celebrat un títol de campió de Catalunya i la conquista de tres medalles més en categoria Juvenil i Promesa.

   

  Una de les grans esperances del planter de la UGE, Marc Garcia, brillava amb llum pròpia al campionat autonòmic de proves combinades a l’aire lliure, esdeveniment celebrat a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona.

   

  Garcia, nascut el 2004 i atleta de categoria infantil, seria el millor del seu grup d’edat. El competidor de la UGE Badalona acabaria amb 2831 punts, rècord català en la seva categoria. Cal recordar que les proves combinades consten de cinc disciplines: 80 metres tanques, 80 metres llisos, salt d’alçada, salt de llargada i llançament de pes.

   

  Tres medalles a Lloret

   

  L’alegria protagonitzada per Marc Garcia quedaria completada amb el gran paper executat per Marina Mas (2000) i Blanca González (1996) al campionat de Catalunya Juvenil-Júnior-Promesa celebrat a Lloret de Mar.

   

  En aquesta competició, la UGE podria guanyar tres medalles: dues de plata en 200 metres (Marina Mas) i 400 metres (Blanca González) i una de bronze sumada per González en 800 metres.