Marc Garcia (UGE Badalona) Sotscampió de Catalunya Sots 18 en els 400 metres llisos

0
    41

Bona actuació dels atletes de la Unió Gimnàstica i Esportiva en els Campionats de Catalunya de Pista Coberta Sots 18 i en la classificatòria dels campionats sots 14, competicions celebrades a Sabadell, els quals es disputaran aquest dissabte dia 7.

Marc Garcia va ser l’atleta més destacat, amb un quart lloc en la prova dels 60 m ll. (7 “20), i amb el sotscampionat de Catalunya en els 400 m ll., amb un temps final de 50 “76. Altres atletes que han destacat en aquests campionats van ser: Abril Navarro, amb la seva millor marca personal en els 60 m. ll. ,(8 “38), i Hugo Habas, 6è en els 800 m. ll. amb 2′ 01″68.

Pel que fa als Sots 14, un total de cinc atletes de la UGE Badalona (4 noies i 1 noi) van obtenir la classificació per als Campionats de Catalunya, els quals es disputaran aquest pròxim cap de setmana. Algunes i alguns dels atletes badalonins van obtenir les seves millors marques personals; Gael Muñoz i Ylènia Monje en els 2000 m ll., Daniela Muñoz en els 1000 m ll., Júlia Alvarez, Mario Ramírez, Neus Gallego, Daniela Moreno i Anna Pacheco, tots quatre en els 60 m ll., el mateix Mario Ramírez en els 600 m ll, Sara Velázquez en el salt de llargada, i Laura Anton en el triple salt.