Marcos Carmona retorna a la disciplina dels Badalona Dracs

  0
  marcos camrona.jpg

  22/09/2016 – Després del seu pas per les files de L’Hospitalet Pioners, el mexicà torna a les ordres de l’entrenador Oscar Calatayud.

  El mexicà Marcos Carmona, nascut fa 32 anys en Mexicali (Baixa Califòrnia), va arribar als Badalona Dracs en el 2009 després de formar-se en els Borregos de la Universitat ITESM-Tec Toluca. Després de tres anys com a negre i plata, quedant-se a les portes del títol de la LNFA en dues ocasions, Carmona va jugar en 2012 en els madrilenys Osos Rivas, quedant-se de nou amb la mel als llavis al caure en la final nacional.

   

  Després de la seva experiència madrilenya, Carmona va retornar a l’equip badaloní, on en 2014 va aconseguir el seu anhelat títol de la LNFA, en la inoblidable i cardíaca final disputada en el Camp de Pomar davant els Valencia Firebats. Després de la temporada 2015, on va disputar la seva sisena final de la LNFA en set temporades a Espanya, el mexicà va decidir tornar a canviar d’aires per enrolar-se en l’equip de L’Hospitalet Pioners, recentment descendit a la segona divisió nacional. Malgrat realitzar una gran temporada amb els vermells i negre, no va poder veure complert el seu gran objectiu, que no era altre que l’ascens a la divisió d’honor.

   

  Carmona, malgrat arribar a Espanya per ser un prestigiós especialista en la posició de defensive end, pot desenvolupar-se amb certa facilitat en altres posicions defensives, així com en l’atac, on ha pogut participar a vegades de corredor o fight end, gràcies al seu 1,84 d’alçada i els seus 98 quilos de pes.

   

  El jugador mexicà retorna a la disciplina negra i plata per a jugar la seva darrera temporada en actiu de penjar el casc, segons les seves paraules i intencions en aquests moments. Sense dubte, el retorn de Carmona és una gran notícia per als Badalona Dracs i per al seu head coach Oscar Calatayud que, en la seva dotzena temporada com entrenador personal, intentarà revalidar el títol de la LNFA Sèrie A aconseguit el passat mes de juny davant els Firebats, el seu gran rival dels darrers anys.